Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Veiligheid kruispunt.

Door: Joran Oskam
13 juni 2020

Het oversteken van de Amsterdamsestraatweg ter hoogte van de Julianaparklaan - Sweder van Zuylenweg is gevaarlijk, zeker voor fietsers.

Het oversteken van de Amsterdamsestraatweg ter hoogte van de Julianaparklaan - Sweder van Zuylenweg is gevaarlijk, zeker voor fietsers. Er steken veel fietsers over, en met de verdere ontwikkeling van het werkspoorkwartier zal dit alleen maar toenemen.
Nu moeten fietsers samen met de auto's oversteken, wat gevaarlijk is. Ik pleit daarom voor aparte oversteekmogelijkheden voor fietsers, en zebrapaden voor voetgangers. Niet alleen bij het kruispunt, een extra zebrapad tussen dit kruispunt en de marnixlaan is geen overbodige luxe.


Argumenten

Argumenten voor

Annemieke van do | 27 augustus 2020 20:03

Het is ook erg gevarlijk voor voetgangers. Het oversteken met kinderen naar park vanaf de bloemenkiosk is slecht uitgevoerd.. je moet eerst het fietspad oversteken, hun licht zie je niet. Dan moet je op een smalle strook staan met kinderwagen en op het knopje drukken.. dan racen de auto vlak langs en kun je eindelijk oversteken.. voor het volgende fietspad moet je je kind halt roepen want die hebben dan soms groen of rijden door. Het knopje zou aan het begin van de oversteek moeten.marije lieuwens | 6 september 2020 22:48

Erg onveilige verkeerssituatie. Chauffeurs rijden hier heel snel en letten niet op fietsers of voetgangers. Het is wachten op een ongeluk. Ook een mooie locatie voor politiek om te handhaven mochten ze nog een keer bonnen willen schrijven.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel