Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Zichtbaarheid Julianapark

Door: Joran Oskam
13 juni 2020

Het Julianapark is vanaf de weg slecht zichtbaar, zeker als je het vergelijkt met b.v. het Wilhelminapark. Dit kan verbeteren.

Het Julianapark is slecht zichtbaar vanaf de weg. Dit vind ik jammer, want als het beter zichtbaar is, zoals b.v. het Wilhelminapark, nodigt dit meer uit tot het bezoeken van het park. 
Het is gezond voor mensen om een stukje te wandelen. Dit kan gestimuleerd worden door het bezoeken van het park. Door het creëren  van een opening in de begroeiing langs de weg kan dit mensen meer uitnodigen tot bezoek. Daarnaast zorgt een dergelijke opening voor een zeer fraaie zichtlijn en een fraaier straatbeeld doordat het park mee word betrokken bij de omgeving. 
Een dergelijke opening kan met maken ter hoogte van Amsterdamsestraatweg 455. Daar is ook de tuin van he park, met een zeer fraaie zichtlijn richting het water en de fontein.
Daarnaast kost dit ook eigenlijk niets. Er hoeven alleen wat struiken gesnoeid te worden. Ik verwacht niet dat er door een dergelijke opening veel omgevingsgeluiden het park in zullen komen.


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Miranda V | 17 juni 2020 10:47

Ik vind dit idee dubbel. Ja het is leuk als je van buiten het park wat meer naar binnen kan kijken. Maar wat ik juist zo fijn vind is het gevoel van "de stad verlaten" op het moment dat je het park in loopt. En als je van buiten naar binnen kan kijken werkt dat natuurlijk ook andersom... dus een dubbel gevoel bij dit plan...Login om verder te gaanCancel